Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē notika estrādes zvaigznes Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", kas četru dienu garumā pulcēja ne tikai Latvijā un kaimiņzemēs populārus mūziķus, bet arī prominentus viesus.

Vaikules festivāls, kas notika jau piekto reizi, tradicionāli pulcē turīgus, ietekmīgus un sabiedrībā zināmus ļaudis. Naudīgākajiem pasākuma viesiem koncertus bija iespēja baudīt no balkona jeb VIP ložas.

Lai gan no VIP ložas skatuve nav tik labi pārredzama, gana daudzi bija izvēlējušies uz skatuves notiekošo baudīt no balkona, kur varēja arī pasūtīt dzēriens un uzkodas.

Jāatzīmē, ka četrvietīgs galdiņš VIP ložā izmaksāja, sākot no 800 eiro.

Jau vēstīts, ka Vaikules festivāls notika no 18. līdz 21. jūlijam. Kopskaitā tajā piedalījās vairāk nekā 50 mākslinieki no 14 valstīm.

Dzintaru koncertzālē uzstājās Grigorijs Ļepss, Sergejs Lazarevs, Stass Mihailovs, Lolita, Valērijs Sjutkins, Inese Galante, Monatik, Tomass Nevergrīns, Valērijs Meladze, Albīna Džanabajeva, Vremja i Steklo, Sergejs Mazajevs, Ļubova Uspenska, Aļona Sviridova, Mario Biondi, Nino Katamadze, Roberto Kel Torres, Intars Busulis un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!