Foto: Vida Press
ASV realitātes šovu zvaigzne Kortnija Stodena bija tikai 16 gadus veca, kad viņa mija gredzenus ar gados krietni vecāko Dāgu Hatčinsonu. Nu laulība cietusi sakāvi.

Efektīgā daiļava, kuru Latvijā pazīst kā "nepilngadīgo līgavu", ar "Instagram" vietnes starpniecību izplatījusi paziņojumu, ka viņas un Hatčinsona deviņus gadus ilgā laulība nu ir oficiāli šķirta.

"Ir 2020. gada 3. marts – šodien kļuvu oficiāli šķirta no aktiera Dāga Hatčinsona. Šī man ir emocionāla diena. Dievs vien zina, kā jūtas viņš, bet es varu teikt, ka viss, kas notiek, ir uz labu," skaidro šobrīd 25 gadus vecā modele.

Vairākus gadus interesenti varēja sekot viņas un 59 gadus vecā Hatčinsona mīlas peripetijām gan dažādos šovos, gan galvenokārt instagramā. Pāris aizgūtnēm dokumentēja savu dzīvi, nevairoties no publiskām mīlas izpausmēm.

Abu gaitām sociālajos tīklos seko līdzi ap miljons cilvēku.

Pāris kļuva slavens pēc skandāla, ka Stodena pie altāra devās, būdama tikai 16 gadus veca. Viņas mīļotais ir par sievieti krietni vecāks.

Tagad Stodena atklāj detaļas par teju desmit gadus ilgušo laulību. Medijs "People" ziņo par Stodenas nožēlu, tik agri stājoties laulībā ar vecāku vīrieti.

"Laulībā biju nomākta un baidījos runāt par notiekošo. Tiku verbāli pazemota. Kad precējāmies, es taču biju vēl bērns, bet viņam jau 50. Tagad esmu pieaugusi sieviete, un ir laiks par šo visu runāt atklāti," skaidro Stodena.

Viņa šajās attiecībās jutusies pazemota, manipulēta un piesmieta, taču savu vīru joprojām mīlot un vēl viņam labu, kā arī gribētu, lai Hatčinsons vairs nekad neuzdrošinātos precēt nenobriedušu pusaudzi: "Lūdzu nenodari to vēl kādai, esi labs!"

Sieviete atzīmē, ka viņa vienmēr Hatčinsonu mīlēšot, taču vienmēr arī būšot dusmīga uz viņu.
View this post on Instagram

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Mar 3, 2020 at 12:11pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Feb 23, 2020 at 11:04pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Dec 3, 2019 at 6:21pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on Oct 23, 2019 at 6:34pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!