Foto: Privātais arhīvs

Godalgotā Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha savus fanus priecējusi ar jauniem attēliem, kuros redzama modernā islāmticīgas sievietes tēlā.

22 gadus vecā Koha šobrīd atrodas Turcijā kopā ar savu līgavaini, Katarā dzimušo diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu.

Pēc ažiotāžas, ko radīja Kohas paziņojums par islāmticības pieņemšanu, sportiste nākusi klajā ar jauniem attēliem sociālajā tīklā "Instagram". "Lai jūs varētu tālāk runāt par to, cik lieliski mēs esam," fotogrāfijas komentējusi Koha.

Jaunajos kadros Koha redzama modernā tēlā – viņa tērpusies hidžābā, bēšas krāsas žaketē, baltā blūzē, melnās biksēs un melnās augstpapēžu kurpēs.

Kā zināms, sportiste sociālajos tīklos dzēsusi visus attēlus no savas iepriekšējās dzīves. Tajos viņa bija redzama gan svarcelšanas triko, gan kairā apakšveļā. Pieņemtā islāmticība liedz sievietei demonstrēt atkailinātas ķermeņa daļas, arī matus jāslēpj zem galvassegas.

Rebeka Koha turpina svinēt mīlestību ar savu līgavaini. Sociālajos tīklos abi viens otram velta mīlas pilnus ierakstus. Pāris arīdzan gatavojas kāzām.

"Delfi" jau vēstīja, ka mūsu svarcelšanas zvaigzne Rebeha Koha sociālajā vietnē "Instagram" paziņojusi, ka konvertējusies musulmanietē. Pagaidām viņa nav komentējusi savus tālākos plānus profesionālajā svarcelšanā, kur Kohai līdz šim bijuši vislabākie panākumi Eiropas un pasaules līmenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!