Foto: Aiga Rēdmane

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šonedēļ prezentē ikgadējo kalendāru 2022. gadam. Jau tradicionāli modeles visiem 12 mēnešiem ir "airBaltic" darbinieces.

Šī gada kalendārs paredzēts kā iedvesmas avots sievietēm, lai viņas pievienotos aviācijas nozarei kā pilotes, tehniķes, stjuartes, uzņēmuma vadītājas un cita veida ekspertes savās jomās.

Šajā tēmā iekļautas "Airbus A220-300" lidmašīnas, nedaudz dabas un, protams, "airBaltic" darbinieces. Katra fotogrāfija atspoguļo uzņēmuma preču zīmi – "Domā zaļi, lido zaļi!". Mēs esam pārliecināti, ka daudzveidība ir svarīga ilgtspējīgai attīstībai un mūsu izaugsmei nākotnē, portālam "Delfi" skaidro Alise Bethere, kompānijas komunikācijas jomas pārstāve.

Kalendāra fotogrāfijas iemūžinājusi Aiga Rēdmane, kura ar aviosabiedrību sadarbojas jau vairākus gadus. Viņas asistents bija Ģirts Raģelis, modeļu stiliste – Līga Banga, bet par frizūrām un grimu bija atbildīga Aija Ūdentiņa. Modeļu apģērbi nāk no Baltijas valstu zīmoliem, tostarp Latvijas multimākslinieka Kašera uzņēmuma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!