Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā Vīnē greznā ceremonijā gredzenus mija austriešu uzņēmējs, miljardieris Ričards Lugners un viņa izredzētā, Playboy modele Ketija Šmita (abi attēlā).

Kāzu ceremonija norisinājās Šonburnas pilī, bet vēlāk zirgu pajūgā jaunais pāris devās braucienā pa Vīnes ielām, kur viņus sagaidīja sveicēju un laba vēlētāju pūlis.

Lai gan abiem ir liela vecuma starpība - Ketija ir 57 gadus jaunāka par vīru -, paši jaunlaulātie presei atzinuši, ka tajā nekādu problēmu nesaskata, jo mīlestībai nav vecuma ierobežojumu.

Abi iepazinušies šī gada februārī, jau augustā ekscentriskais miljardieris izredzēto bildinājis, viņa, protams, teikusi jāvārdu, un bagātais večuks ar kāzām nav vilcinājies.

Lugnera vārds ārvalstu tabloīdos izskanējis arī agrāk, bet viens no skaļākajiem skandāliem notika šī gada sākumā, kad viņš par pusmiljonu kā savu pavadoni uz Vīnes Operas balli bija noalgojis amerikāņu sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu.

Toreiz bagātnieks sūkstījies, ka Kardašjana nav attaisnojusi uz sevi liktās cerības, bet neoficiāla informācija liecināja, ka pats kungs kļuvis pārlieku uzbāzīgs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!