Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf/

Sestdien, 8. jūlijā, prestižā Vimbldonas tenisa turnīra ietvaros spēkiem mērosies latvietis Ernests Gulbis un nopelniem bagātais serbu tenisists Novāks Džokovičs, kuru, kā vēsta ārzemju mediji, vajā privātās dzīves likstas, kas atstājušas iespaidu uz viņa sniegumu kortā.

Šobrīd aktīvi tiek vētīta Džokoviča laulība ar serbu skaistuli Jeļenu, ar kuru viņš apprecējās 2014. gadā. Lai gan sieva šobrīd ir abu otrā kopīgā bērna gaidībās, kuluāros uzvirmojušas runas, ka pāra laulībā iestājusies krīze.

Dažādi anonīmi informatori ārzemju tabloīdiem stāstījuši, ka tenisista un viņa sievas starpā lielas nesaskaņas valda jau aptuveni pusotru gadu. Tāpat tiek spriests, ka otra bērna radīšana, iespējams, ir izmisīgs mēģinājums saglābt laulību.

Nedz Džokovičs, nedz viņa daiļā sieva baumas par laulības krīzi nav komentējuši, un pagaidām, par spīti baumām, viss liecina, ka abi tīri labi spēj sadzīvot.

31 gadu vecā Jeļena aktīvi rosās sociālajos tīklos, un viņa "Instagram" tīklā labprāt dalās ar kadriem, kuros redzams arī Džokovičs. Tāpat tenisista sieva dokumentē savas ikdienas gaitas un īpašus savas dzīves brīžus.

My love... #solucky ❤️😍🙈😘🤰@djokernole

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jun 10, 2017 at 3:11pm PDT

We believe! #NoleFam @djokernole Idemooo!!! #Ajde

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on May 18, 2017 at 2:49pm PDT

🌂❤️💋🤰💑🌊☁️

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Apr 29, 2017 at 11:12am PDT

Walking the walk with my little man❣️💖🌞 #eqvitarestaurant #eqvita #eqvitahealthyfoodrestaurantmonaco #eqvitastic

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 23, 2016 at 11:23pm PST

👪🐶🐩🌞😍🤗

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Oct 29, 2016 at 6:26am PDT

Re-reading one chapter of an amazing book by Omram M. Aivanhov "The seeds of happiness" - so grateful that I can find inspiration for the @orgnlmagazine in books I read 🙏🌞 "Don't ask life to be smooth. A mountaineer could never reach the peak if the face of the mountain were perfectly smooth. He needs the handholds and footholds that the rough, jagged bits give him; he needs crevices and rocky excrescences to fasten his rope to. It is thanks to them that he manages, little by little, to reach the top. In exactly the same way, this is why we need the difficulties, griefs and obstacles we meet in life". Shoot for the stars! #quotes #quoteoftheday #bookquotes #orgnlmagazine #inspirationalquotes #inspiration #motivation #believeinyourself

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Oct 13, 2016 at 1:48pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!