Foto: Instagram.com/ketijakikks/

Aizvadītajā nedēļā noslēdzās vasaras apspriestākais televīzijas šovs "Netīrās dejas", kurā sadedojās trīs pāri. Par pašu cerīgāko tika dēvēti Roberts un karsējmeitene Ketija (attēlā), taču drīz vien tapa zināms, ka abi pašķīrušies.

Tiesa, ventspilniece Ketija Arāja sarunā ar "Delfi Izklaidi" stāstīja, ka, lai gan šovā izveidotās attiecības nu jau pajukušas, viņa neko nenožēlojot. Arī meitenes sociālajos tīklos publicētās bildes liecina, ka viņai sokas ļoti labi.

Ketija stāstīja, ka šovs ļoti izmainījis viņas dzīvi – viņa ieguvusi pašpārliecinātību uz deju grīdas un apjautusi, ka vēlas attīstīt savu dejotprasmi.

Simpātiskā blondīne aktīvi rosās "Instagram" tīkā, un viņas foto blogā, kuram jau ir vairāk nekā divi tūkstoši sekotāju, iespējams gūt ieskatu, kā dzīvo, izklaidējas un savas dienas vada spriganā karsējmeitene.

To, ka Ketija ir talantīga dejotāja, varēja manīt ne tikai šovā – arī viņas foto blogā publicēti neskaitāmi attēli, kuros daiļava iemūžināta akrobātiskās pozās.

Tā kā Ketija var lepoties ar labi trenētu un vingru augumiņu, viņas sekotāji nereti tiek priecēti arī ar momentuzņēmumiem, kuros karsējmeitene redzama bikini.

Viņa arī padalījusies ar vairākiem kadriem no šova filmēšanas aizkulisēm. Tāpat Ketijas blogā netrūkst selfiju un citu sievišķīgu kadru.

Labā vēsts – daiļās karsējmeitenes sociālajos tīklos publicētā informācija liecina, ka viņas sirds joprojām ir brīva, kas nozīmē, ka spriganās dejotājas pielūdzējiem vēl ir cerība iekarot viņas sirdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!