Foto: instagram.com/chelseamarr31
Ārvalstu mediju uzmanības lokā nonākusi kārtējā Holivudas aktrises Andželīnas Džolijas līdziniece. Šoreiz par viņas "dvīņu māsu" pasludināta 24 gadus vecā skotu studente Čelsija Mara (attēlā), kuras sejiņa viņu padarījusi par īstu sociālo tīklu zvaigzni.

Čelsija, kuru vieno acīmredzama līdzība ar Džoliju, īsā laikā iemantojusi prāvu fanu pulciņu. Viņas Instagram foto blogs piesaistījis jau vairāk nekā 83 tūkstoš sekotāju. Tāpat prāvs atbalstītāju pūlis seko viņas gaitām vietnē Facebook.

Katra bildīte, ko Čelsija publicē sociālajos tīklos, sajūsmina simtiem un tūkstošiem ļaužu, un tie nebeidz vien priecāties un apgalvot, ka skotu studente un aktrise ir gandrīz vienādas. Lērums ļaužu jau pavēstījuši, ka viņa Andželīnai pēc vaibstiem ir pati līdzīgākā no visām līdzīgajām.

Tas, protams, tīri labi patīk arī pašai Čelsijai, kura nereti apzināti ar grima un apģērba palīdzību cenšas kopēt Džoliju. Tāpat jāatzīmē fakts, ka nesen skotu studente savā Facebook profilā publicējusi pateicības uzrunu visiem medijiem un cilvēkiem, kas viņu pielīdzinājuši Andželīnai.

Tiesa, kā paskaidrojusi Čelsija, viņa pati nekādu iedzimtu līdzību ar Džoliju nesaskatot. Tāpat viņa nolēmusi nepieņemt modeles darbu, kurš viņai nesen piedāvāts. Tā vietā viņa turpinās strādāt par biroja administratori kādā uzņēmumā Aberdīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!