Foto: Privātais arhīvs

Šā gada Valentīndienā rīdziniece Laura Vizla publiski apstiprināja, ka viņa ir kopā ar slaveno basketbolistu Kristapu Porziņģi. Jauniete ir aktīva arī soctīklos, kur dāsni izrāda savu daili.

Bijusī VEF basketbola kluba karsējmeitene Laura Vizla šobrīd ir mīļotā meitene NBA Dalasas "Mavericks" spēlētājam Kristapam Porziņģim. Lai gan pats Porziņģis par savu privāto dzīvi tikpat kā nerunā un arī draudzene Laura līdz šim publiskojusi tikai divas abu kopbildes, no "Instagram" platformas nojaušams, ka abi ir pāris un dzīvo kopā augstceltnē Dalasā.

Pati Laura instagramā teju katru dienu iepriecina savus vairāk nekā 20 000 sekotājus ar jauniem attēliem, tajos demonstrējot jaunavīgo skaistumu, īpaši akcentējot savu seju un dibenu. Retu reizi viņa publisko arī kādus atsevišķus notikumus, piemēram, braucienu Porziņģa automašīnā. Tāpat Laurai patīk priecāties par skatiem, kāds paveras uz naksnīgo Dalasu no augšas.
Jau vēstīts, ka par Porziņģa attiecībām ar rīdzinieci Lauru pašmāju dzīvesstila presē mēļots jau sen, kopš 2019. gada. 25 gadus vecais sportists par šīm attiecībām nekad nav izteicies, un tikai šā gada 14. februārī virtuālajā vidē parādījās abu pirmā kopbilde.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!