Foto: AFP/Scanpix/LETA/Privātais arhīvs
2013. gadā krievu meitene Kristīna Pimenova kļuva par pasaules mēroga sensāciju. Viena fotogrāfija tobrīd astoņus gadus veco meiteni padarīja par slavenību, – mazo Kristīnu neoficiāli nokristīja par visskaistāko meitenīti pasaulē.

Kopš leģendārās fotogrāfijas tapšanas 2013. gadā pagājuši septiņi gadi, un 27. decembrī slavenā Krievijas modele nosvinējusi savus 15.

Kristīnas Pimenovas modeles karjera aizsākās, viņai vēl mazai esot. Meitenei bija nepilni četri gadi, kad māte viņas portfolio aizsūtīja modeļu aģentūrai "President kids". Šis aspekts vēlāk daudz ticis apspriests no ētikas viedokļa, jo glīto mazulīti modeļu biznesā mērķtiecīgi virzījusi meitenes māte Glikerija Širokova, kura pati ir izbijusi modele. Mātei sociālajos tīklos tika pārmesta nepilngadīga bērna seksualizācija, taču Širokova publiski skaidroja, ka "jums ir jādomā kā pedofilam, lai šajos nevainīgajos attēlos saskatītu ko seksuālu".

Mazās Kristīnas tēvs ir bijušais Krievijas futbolists Ruslans Pimenovs.

Gadu gaitā Pimenova sevi pierādījusi kā modeli. Viņa slēgusi līgumus ar "Guess", "Ralph Lauren", "Armani", "Burberry" un citiem slaveniem modes zīmoliem. Bet 2015. gadā Pimenova pozēja žurnāla "Vogue Kids" vākam.
Vēl dzīvodama Krievijā, Kristīna ar panākumiem trenējās mākslas vingrošanā, 2013. gadā pat izcīnot zelta godalgu kādās sacensībās. Vēlāk ģimene pameta Krieviju, un tagad Kristīna kopā ar māti dzīvo Kalifornijā, ASV, kur meitene sākusi karjeru arī kā aktrise. Pērn viņa nofilmējusies lentē "The Russian Bride" ("Krievu līgava"), kur atveidojusi varoni vārdā Daša.

Šobrīd 15 gadu vecā modele ir arī aktīva "Instagram" lietotāja – šajā platformā skaistulei ir gandrīz trīs miljoni sekotāju, un meitene savus fanus regulāri priecē ar saviem portretiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!