Foto: Vida Press

Popmūzikas karaliene Madonna par 19,3 miljoniem ASV dolāru iegādājusies jaunu īpašumu sev tik mīļajā saulainajā Kalifornijā.

Sālsūdens baseins, basketbola laukums, īpaša telpa alkoholisko dzērienu degustēšanai un ļoti, ļoti daudz istabu – tāds ir popzvaigznes Madonnas jaunais īpašums Hidenhilsā, Kalifornijā. Smalko savrupnamu dziedātāja nopirkusi no repera "The Weeknd" par 19,3 miljoniem ASV dolāru, ziņo slavenību dzīves medijs TMZ.

Īpašuma kopējā platība ir vairāk nekā 1244 kvadrātmetri, un sākotnēji tā cena bija 25 miljoni dolāru, bet Madonnai izdevies cenu nokaulēt. Māja atrodas elitārā rajonā, tajā ir visas māksliniecei nepieciešamās ekstras, trenažieru zāli ieskaitot.

Kopumā divstāvu namā ir deviņas guļamistabas un 11 vannasistabas, lielas telpas ciemiņu uzņemšanai un garāžas, kurā vieta atradīsies pieciem auto vienlaikus. Atpūtas zonā pie baseina ērti var ciemoties 15 cilvēki. Madonnai būs arī savs vīna pagrabs, pudeles no visām pusēm ieskauj LED apgaismojums. Madonnas kaimiņos mitinās reperis Dreiks un arī slavenā Kardašjanu ģimenītes locekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!