Foto: Vida Press
Lielbritānijas princis Harijs un viņa kundze Megana par 15 miljoniem ASV dolāru bija nolēmuši iegādāties īpašumu Malibu. Tomēr darījums nenotika, pāris pārdomāja.

Lai gan iepriekš tika lēsts, ka Harijs un Megana apmetīsies uz dzīvi Kanādā, un arī dziedātāja Madonna pārim piedāvāja īrēt viņai piederošus apartamentus Ņujorkas centrā, karaliskais pāris pēc ilgiem meklējumiem lēmuši par labu pirkumam Malibu, Klusā okeāna krastā.

Īpašums bija iegādājams no aktiera Mela Gibsona, darījuma summai sasniedzot 15 miljonus dolāru, vēsta ārvalstu prese. Interesanti, ka vēl pirms Gibsona elitārajā villā dzīvoja vēl kāds aktieris – Deivids Duhovnijs, kuru Latvijā labi atceras no seriāla "Slepenās lietas" ("X Files").

Harijs un Megana nu ikdienā varētu baudīt gan krāšņus dabas skatus pa logu, gan visas ekstras, ko piedāvā mājas iekštelpas.

Namā ir piecas guļamistabas, plašas ēdamtelpas, vairāki sanitārie mezgli, divi baseini un arī treniņzāle. Īpašuma kopējā platība – vairāk nekā 20 000 kvadrātmetru.

"Delfi" jau vēstīja, ka kopš 31. marta Saseksas hercogi vairs nepildīs savus karaliskos pienākumus, ar karalieni Elizabeti II vienojoties par savas patstāvīgas, atsevišķas dzīves uzsākšanu.

Neilgi pēc tam, kad tabloīdi vēstīja par it kā jau notikušu pirkumu, kāds pietuvināts avots atklāja, ka Harijs un Megana tomēr pārdomājuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!