Foto: Privātais arhīvs
Svētdien, 8. maijā, Latvijā atzīmēja Mātes dienu, un tam par godu daudzas Latvijas slavenības sociālajos tīklos ievietojas bildes ar savām māmiņām, atrādot arī faniem sievietes, kas izaudzinājušas talantus.

Savas auklētājas un audzinātājas Latvijai atrādīja dažādu jomu eksperts un šovmenis Edgars Toretto, dziedātāja un aktrise Vita Baļčunaite, dziedošie Miks un Paula Dukuri, mūziķis un Latvijā slavenākā spēriena radītājs Sandis Kiops, bet dziedātāja Marta Grigale nopozēja kopā ar mammu un omi.

Vairākas slavenības izmantoja īpašo dienu, lai faniem atrādītu nostalģisku bērnības attēlu, kurā redzamas kopā ar mammuci. Piemēram, Rūta Reinika palepojās ar bildi, kurā abi ar brāli Lauri redzami bērnībā kopā ar vecākiem.

Ar bērnības bildēm kopā ar māmiņām palepojās arī supermodele Ginta Lapiņa, tetovētā modele Monami Frost un mūziķis Markus Riva.

Savukārt dziedātāja Liene Šomase pauda prieku par to, ka pati ir māmiņa, atklājot, ka abām ar meitiņu ir tradīcija – īpašajā dienā vīt pieneņu vainadziņus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!