Foto: Privātais arhīvs

Pēc šķiršanās no vīra - Rīgas mēra Nila Ušakova - viņa bijusī sieva Jeļena (attēlā) kardināli mainījusi savu dzīvesstilu. Jeļena, kura mēra kundzes amatā izskatījās un izturējās kā īsta lēdija, pēc šķiršanās dzīvo standarta hipstera dzīvi, par ko atskaitās sociālajā tīklā Instagram.

Īsi pirms šķiršanās no Ušakova Jeļena kļuva par uzņēmēju un sāka rosīties kafejnīcā Cafe Dali. Menedžeres darbu kafejnīcā Jeļena nu savieno ar sabiedrisko attiecību konsultantes pienākumiem Rīgas brīvostā, bet brīvo laiku pavada ceļojot.

Jeļenas jaunajā dzīvē ietilpst viss, kas pieklājas kārtīgam hipsterim: pozēšana pašmāju modes dizaineru darinājumos, braukāšana ar riteni, koncertu un festivālu apmeklēšana, aktīva ceļošana, izrādīšanās ar jauniem tehnoloģiju brīnumiem, kafijošana un melnbaltu, dziļdomīgu selfiju publicēšana sociālajos tīklos.

Tā kā Jeļena vairs nav mēra kundze, viņa var atļauties tērpties un uzvesties brīvāk. To jaunā dāma arī dara - viņa labprāt pozē īsos šortiņos, tērpos ar atklātu dekoltē daļu un iecienījusi latviešu dizaineru tērpus. Arī bijušās mēra kundzes matu sakārtojums kļuvis krietni vienkāršāks un brīvāks.

Tā kā Ušakovas jaunais draugs ir beļģu fotogrāfs Dmitrijs, jaunā dāma ir bieža viešņa Beļģijā un iepriecina arī savu Instagram fanus ar iedvesmojošām bildēm no ceļojumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!