Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā tika aizvadīts viens no spilgtākajiem starptautiskajiem festivāliem Latvijā – "Summertime – aicina Inese Galante", kas Jūrmalā pulcēja ne tikai izcilus mūziķus un māksliniekus, bet arī prominentas personas, kultūras gardēžus un sabiedrībā zināmus ļaudis.

Festivāls šogad atzīmēja piecpadsmito jubileju, un šo gadu laikā Galante uz Dzintaru koncertzāles skatuves pulcējusi daudzus latino, džeza, rokenrola, fankmūzikas, Balkānu un klasiskās mūzikas izcilniekus.

Galantes festivāla apmeklētāju rindās ierasti var redzēt ļoti izsmalcinātu publiku, kurā netrūkst ietekmīgu un varenu cilvēku.

Festivāls svētdien izskanēja ar krāšņu Galā koncertu, un to ar savu klātbūtni bija pagodinājušas vairākas prominences – Latvijas prezidents Egils Levits, kā arī bijušie Valsts prezidenti Raimonds Vējonis un Valdis Zatlers ar savām dzīvesbiedrēm.

Tāpat arī noslēguma koncerta viesu vidū bija uzņēmēji Jānis un Mārīte Koli, biznesa lēdija Svetlana Leva, skandalozā skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, bijusī Valsts kontroles vadītāja Inguna Sudraba, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, televīzijas personība Jana Duļevska un vēl daudzi citi.

Jau ziņots, ka šovasar festivāls "Summertime – aicina Inese Galante" norisinājās Jūrmalā no 5. līdz 11. augustam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!