Foto: Vida Press
Kāzu diena vairumam cilvēku ir viena no skaistākajām un atmiņā paliekošajām dienām mūžā, bet daži šo notikumu padara īpaši grandiozu. Šonedēļ Florencē ar krāšņām trīs dienu ilgām svinībām vairāk nekā 20 miljonu eiro vērtībā atzīmēta indiešu miljonāra Jogeša Mehtas dēla Rohana laulību ceremonija.

Uz laulībām, kas sākās trešdien un noslēdzās piektdien, bija ielūgti aptuveni 500 viesu no dažādām pasaules malām, un viņi tika izmitināti labākajās un dārgākajā pilsētas viesnīcās, vēsta ārvalstu izdevumi.

Līgavaiņa tēva turība tiek lēsta vairāk nekā 600 miljonu dolāru apmērā, un, tā kā Rohans ir viņa vienīgais dēls, kāzu svinībām nauda netika taupīta.

Tiesa, laimīgo notikumu aizēnoja arī kāds nelāgs pavērsiens - pilsētas atbildīgās institūcijas bija aizliegušas laulību ceremonijā piedalīties zilonim. Bijis iecerēts, ka līgavainis ceremonijā ieradīsies uz milzīgā dzīvnieka, bet varasiestādes plānus izjaukušas.

Itālijas mediji ziņojuši, ka Florences domē šāds lēmums pieņemts drošības apsvērumu dēļ, kā arī ievērojot dzīvnieku tiesības.

Jaunā vīra tēvs savus miljonus nopelnījis Arābu Emirātos - viņš savulaik dibinājis koncernu Petrochem, kas nodarbojas ar dažādu ķīmisko vielu ražošanu un izplatīšanu, un tiek lēsts, ka pēc studiju beigšanas Bostonā Rohans iesaistīsies ienesīgajā ģimenes biznesā.

Pagaidām Rohanam pieder pasākumu rīkošanas aģentūra, kas rūpējas par ballīšu un koncertu organizēšanu Arābu Emirātos, bet jaunā sieva, kura dzimusi un augusi Londonā, rosās modes biznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!