Foto: Instagram.com
Daudzi savu ikdienu nespēj iedomāties bez rosīšanās un savu gaitu atspoguļošanas sociālajos tīklos, un ASV prezidenta Donalda Trampa ģimene nav izņēmums – arī viņi cītīgi dokumentējuši svētku svinēšanu, padaloties ar privātiem kadriem.

Kā vēsta ārzemju mediji, Tramps Ziemassvētku vakaru sagaidīja Floridā un kopā ar ģimeni svinējis greznajā "Mar-a-Lago" kompleksā Palmbīčā.

Trampa tuvinieki svētku brīvdienās iepriecinājuši savus atbalstītājus ar krāšņu kadru virkni, kas ļauj novērtēt, kā Ziemassvētkos atpūtās ASV pirmā ģimenīte, un negaidītu pārsteigumu sagādājusi arī prezidenta laulātā draudzene Melānija – viņa "Instagram" tīklā padalījusies ar jestru svētku selfiju.

Merry Christmas! 🎄🤶🏻

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Dec 25, 2017 at 5:39am PST

Tāpat ar skaistiem foto iepriecinājis Trampa dēls Donalds juniors no prezidenta pirmās laulības ar bijušo modeli Ivanu. Vienā no fotogrāfijām prezidents tapis iemūžināts kopā ar mazbērniem Kaiu un Spenseru.

Savukārt kādā citā kadrā prezidenta mazbērni Donijs un Hloja pozē kopā ar savu vecvecmāmiņu Mēriju, kura ir Ivanas Trampas māte, un tas vedina domāt, ka uz Ziemassvētku svinībām Tramps bija ielūdzis arī savu pirmo sievu.

Tāpat ar svinīgu foto iepriecinājusi Trampa meita Tifānija, kas nākusi pasaulē viņa otrajā laulībā ar televīzijas personību Mariju Meiplsu.

Wishing everyone a happy and peaceful year to come! 💕

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Dec 26, 2017 at 9:41pm PST

Bet visaktīvākais svētku atspoguļotājs bijis Donalds juniors, kurš padalījies ne tikai ar foto, bet arī video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!