Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Daži par slavenajiem un bagātajiem fano tik dedzīgi, ka ir gatavi darīt neprātīgas lietas, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos saviem elkiem. Mediju ievērības lokā nonākusi 23 gadus vecā Kailija Potsa no ASV, kura pasaulē nākusi kā zēns, bet pēdējos gados cītīgi strādājusi pie tā, lai kļūtu sievišķīgāka.

Denverā dzīvojošais transseksuālis ir Kardašjanu dinastijas pārstāves Kailijas Dženneras pielūdzējs. Viņš ir, iespējams, daiļaviņas kvēlākais fans, par ko arī liecina fakts, ka puisis pieņēmis vārdu Kailija un veicis dažādas skaistuma procedūras, lai līdzinātos savam etalonam.

"Caters News Agency" aģentūra vēsta, ka puisis iztērējis aptuveni 75 tūkstošus ASV dolāru par dažādām operācijām un procedūrām, lai viņa izskats kļūtu sievišķīgāks.

Kailijai uzaugot, viņa jutusies atšķirīga no citiem saviem vienaudžiem. Savukārt Džennera, kura ir viena no iecienītākajām amerikāņu tabloīdu un realitātes šovu zvaigznēm, iedvesmojusi pusaudzi gulties zem skalpeļa un pārveidot savu izskatu.

Pirms trim gadiem Kailijai pirmoreiz tika palielinātas lūpas. Kopš tā brīža viņai veiktas vēl vismaz 40 citas skaistuma procedūras, tajā skaitā arī krūšu palielināšanas operācija un deguna un zoda pārveidošana.

Kailija apņēmusies turpināt lietot sievišķos hormonus. Tāpat arī viņa nolēmusi veikt operāciju, kas viņas balsi padarītu smalkāku. Tiesa, ģenitālijas viņa negrasās operēt. Viņa saglabās peni, jo, kā atklājusi intervijā, nevēlas, lai viņa tiktu ielikta kaut kādos rāmjos.

"Pēdējos četrus gadus esmu pavadījusi, pārtopot par skaistu sievieti, kāda es vienmēr dziļi sirdī esmu bijusi.

Kailija Džennera vienmēr ir bijis mans iedvesmas avots. Es vienmēr esmu sevi asociējis ar viņu, jo arī es nepiedzimu skaista – es sevi padarīju skaistu. Es redzēju, kā viņa kļūst par to, kas viņa ir tagad, no neglītā pīlēna pārtopot par nešpetno kuci, kurai vēlas līdzināties visas meitenes un ar kuru vēlas pārgulēt visi puiši," skaidrojusi Kailija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!