Foto: DELFI

Pēdējo gadu laikā Latviju pārņēmis īsts tetovēšanās vilnis. Tam ļāvušies arī pašmāju populārie cilvēki. DELFI Izklaide piedāvā foto izlasi, kurā iespējams aplūkot, ar kādiem zīmējumiem savus augumus izrotājušas Latvijas zvaigznes.

Pašmāju sabiedrības krējuma izdoma tetovējumu ziņā svārstās no ļoti radošiem un interesantiem zīmējumiem līdz masveida banalitātēm, gramatiski nepareiziem tekstiem un neizprotamām dīvainībām.

Piemēram, Okartes skatuves zvaigzne Sandija Vīgante cerēja uz savas ādas iemūžināt kādu spārnotu angļu teicienu, bet, kā jau tas mēdz gadīties jaunām un modernām meitenēm, sajauca vienu vārdiņu.

Andris Biedriņš salīdzinoši nesen notetovējis muguru ar bēdīgi slaveno piecpadsmit gadus veco tetovēšanās hitu - ķīniešu zīmītēm. Tāpat netrūkst slavenu daiļavu, kuras sevi izvēlas izrotāt ar neko neizsakošiem taureņiem un kaķu pēdiņu nospiedumiem.

Savukārt ar īpaši daudziem kvalitatīviem tetovējumiem var lepoties pasaulē slavenā latviete Monami Frost jeb Irēna Straume. Šķiet, ka šīs meitenes pēdās mēģina iet arī Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee, kura turpina aptetovēt savu augumu arvien vairāk un vairāk.

Interesanti, ka gan dziedātājs Andris Kivičs, gan dizainere Kristīne Deimon uz ķermeņa izvēlējušies uztetovēt zīmi, kas atgādina par erceņģeli Mihailu. Kivičs uz dilba iemūžinājis labā un sliktā eņģeļa cīņu, bet Deimone tetovējumu radījusi par godu savam dēlam, kuram dots erceņģeļa vārds.

Runājot par neveiksmīgiem tetovējumiem, katrs otrais metīsies nosaukt dziedātājas Lienes Griefānes īpatnējās bizbizmārītes uz rokas, kas nezinātājam var atgādināt furunkulus. Arī pati Liene žurnālam Shape atzinusies, ka cer uz tehnoloģiju attīstību, lai nākotnē varētu noņemt visus savus tetovējumus, jo viņas izpratne par skaistumu laika gaitā mainījusies.

Savukārt pašmāju seksa eksperts Edgars Toretto negaida tehnoloģiskus brīnumus, lai tiktu vaļā no netīkamiem ķermeņa zīmējumiem - viņš tos vienkārši pārtaisa par ko citu. Senas mīlestības vārdam eksperts pārtetovējis pāri lodi un, lieki neiespringstot, turpina papildināt ķermeņa zīmējumu klāstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!