Foto: Privātais arhīvs

Latvijas slavenais basketbolists Kaspars Kambala jau divus gadus ir kopā ar simpātisko Zani Pertniku-Gromovu (attēlā), kura sevi interneta vidē piesaka kā modes dizaineri. To, ka Zanes ikdiena ir modes, glamūra un spozmes piesātināta, var novērot ikviens viņas Instagram sekotājs.

Zane savus sekotājus ik dienas lutina un iedvesmo ar dažādām bildītēm, kuru galvenā varone ir viņa pati. Izskatīgajai meitenei ir teju pusotrs tūkstotis fanu, kuri jūsmo par viņas mākslinieciskajām izpausmēm.

Dizaineres Instagram konts patiks tiem, kurus saista modes aktualitātes. Dizainere priecē ar smukām drēbītēm, iespaidīgu grimu un pārdomātiem matu sakārtojumiem. No Zanes attēliem var nošpikot aktuālas stila idejas un uzzināt jaunumus par modes aktualitātēm.

Tāpat Zanei sekot būs interesanti visiem, kuri alkst pabāzt savus deguntiņus Latvijas smalkās sabiedrības norisēs, jo Zane ir visu Rīgas spožāko ballīšu viešņa. Zanes profils patiks arī puišiem, jo izskatīgā meitene labprāt ievieto Instagram visai pikantas bildes.

Savas skaistās bildes Zane papildina ar iedvesmojošiem tekstiem, piemēram, "Smaidi, mīli un esi tu pats!" , "Esi tu pats un esi priecīgs!", kas uzmundrinās darba dienas rītā vai dos enerģiju pirms ballītes.

Tiem, kam vēl nepietiek - jāpiebilst, ka Zanei seko un no viņas iedvesmojas arī daudzas pazīstamas pašmāju slavenības, piemēram, Liene Šomase, Linda Leen un Seksīgā Lee.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!