Foto: AP/Scanpix

Sestdien norisinājās "gada kāzas Anglijā" – par precētu sievu kļuva britu prinča Viljama sievas, Kembridžas hercogienes Katrīnas māsa Pipa Midltone. Svinīgajā ceremonijā piedalījās arī abi karaliskie bērniņi – trīs gadus vecais princis Džordžs un divgadniece princese Šarlote (attēlā kopā ar mammu).

Viljama un Katīnas atvasēm bija uzticēta visnotaļ svarīga loma viņu tantes īpašajā dienā. Šarlote un Džordžs kopā ar citiem bērniem līgavas ceļu nokaisīja ar ziedlapiņām, un arī šoreiz abi mazuļi izpelnījušies lauvas tiesu uzmanības.

Britu mediji steidz ziņot, ka Šarlote un Džordžs esot izskatījušies apburoši – gluži kā eņģelīši. Tiesa, mazais princis arī parādījis raksturu. Tiek vēstīts, ka puisēns, iznākot no baznīcas, saņēmis brāzienu no mammas Katrīnas, jo uzvedies visai nerātni – viņš sparīgi vicinājis groziņu.

Atgādinām, ka aizvadītās nedēļas izskaņā Pipa Midltone salaulājās ar turīgo britu uzņēmēju Džeimsu Metjūsu. Pāris apprecējās karaliskās ģimenes pārstāvju, radinieku un tuvāko draugu lokā ceremonijā Anglijas laukos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!