Foto: Vida Press
Ikreiz, kad sabiedrībā tiek izvesti britu prinča Viljama un viņa sievas, Kembridžas hercogienes Katrīnas, bērni princis Džordžs un princese Šarlote (abi attēlā), visi ir stāvā sajūsmā. Aizvadītās nedēļas izskaņā karaliskie ķipari atkal pamanījušies apburt.

Jau vēstīts, ka sestdien, 17. jūnijā, Londonā norisinājās "Krāsu maršs", kuru no Bekingemas pils balkona vēroja arī Anglijas karaliene Elizabete II ar ģimeni.

Oficiālais pasākums bija veltīts karalienes 91. jubilejai, bet britu prese steidz vēstīt, ka vislielāko uzmanību izpelnījušies Džordžs un Šarlote, kuri aizrautīgi vērojuši parādi un dedzīgi mājuši pavalstniekiem.

Divgadniecei Šarlotei atkal izdevies apburt ar piemīlīgu vizuālo tēlu – viņa bija ģērbusies rozā punktiņiem rotātā kleitā. Savukārt mazais princis, kuram 22. jūlijā apritēs četri gadi, sajūsminājis ar savām grimasēm un žestikulāciju.

Jāatzīmē, ka gaisa temperatūra Londonā sestdien sasniedza 25 grādus pēc Celsija, un mediji pēc pasākuma vēstīja, ka parādes laikā noģībuši pieci pilnā ekipējumā tērpti karaliskās gvardes pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!