Foto: Publicitātes foto

Janvāra vidū debiju televīzijā šova vadītāja ampluā piedzīvoja skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš ir apņēmības pilns lauzt iesīkstējušos priekšstatus par dažādām ar seksu saistītām tēmām.

DELFI Izklaidei atzīst pats Sokolovs, filmēšanas process ir tikpat aizraujošs kā rezultāts, ko redz skatītāji. Uzņemot šova Sokolovs par seksu otro raidījumu, tapusi arī virkne pikantu foto.

"Filmējām raidījumu par seksu trijatā. Bija tik elektrizēti erotiska un kaislīga atmosfēra, ka es neizturēju - paņēmu kameru un saku fotografēt. Varbūt fotogrāfs manī vel nav miris līdz galam," smaidot atzīst Aleksandrs.

"Kaut gaisma bija spilgta, manas īpašās studijas fenomens kārtējo reizi nostrādāja - modeļiem bija absolūti ērti un komfortabli. Nebija ne stresa, ne mulsuma," stāsta fotogrāfs un sola - piektdienas raidījumā, ko pulksten 22 iespējams vērot TV6 ēterā, būs daudz pikantu detaļu.

"Šis raidījums būs desmit reizes drosmīgāks par pirmo, kurā stāstīju par seksu grūtniecības laikā. Šoreiz tēma ir sekss trijatā, un es nedomāju, ka pa televīziju kādreiz būtu parādītas tik ļoti atklātas sarunas par šo tēmu. Es pats biju pārsteigts, kad intervēju cilvēkus," priecājas šova vadītājs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!