Foto: Vida Press
Britu karaliskās ģimenes fani visā pasaulē, bet, protams, jo īpaši Londonā nepacietīgi gaida, kad pasaulē ieradīsies Kembridžas hercogienes Katrīnas un prinča Viljama otrā atvase, un izdarības karalisko dzemdību gaidās kļūst arvien neparastākas.

Saskaņā ar prognozēm mazulim pasaulē bija jāierodas aizvadītajā nedēļas nogalē, bet otrdien, 28. aprīlī, britu mediji vēsta, ka Keita ir redzēta pie automašīnas stūres, braucot ārā pa Bekingemas pils vārtiem - viņa savu pirmdzimto vedusi uz baseinu.

Tikmēr pie Sv. Mērijas slimnīcas Lindo spārna pulcējas karaliskās ģimenes fani, kā arī britu tabloīdu žurnālisti un fotogrāfi, lai nepalaistu garām lielo notikumu.

Nesen pie slimnīcas viesojušies arī Keitas un Viljama līdzinieki (attēlā Keitas līdziniece), kuri pozējuši kopā ar gaidošajiem faniem un snieguši intervijas presei.

Nerims arī spekulācijas par gaidāmā mazuļa dzimumu, jo karaļnams šo informāciju pagaidām nav atklājis. Kā vēsta britu prese, lielākā daļa sabiedrības esot pārliecināta, ka šoreiz varēs priecāties par mazas princesītes dzimšanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!