Foto: Vida Press

Kopš Keita Midltone kļuvusi par Kembridžas hercogieni, nepaiet ne dienas, kad britu mediji nerakstītu par viņas gaitām. Hercogiene šobrīd ir, iespējams, populārākā sieviete pasaulē, tāpēc slavas daļa tiek arī viņas radiniekiem.

Viena no Keitas apspriestākajām radiniecēm ir 23 gadus vecā vārdamāsa - Katrīna Dārlinga (attēlā), kura jau vairākus gadus savu aptetovēto ķermeni rāda burleskas un striptīza šovos. Nesen viņa kaila bildējās arī žurnālā Playboy.

Ar striptīzu un dejošanu dažādos šovos Katrīna nodarbojas jau kopš 17 gadu vecuma sasniegšanas, bet pēc karaliskajām laulībām uz jaunās hercogienes māsīcas priekšnesumiem tauta nāk pūļiem, un viņas priekšnesumus skatījušās pat tādas prominences kā Bils Klintons un Eltons Džons.

Kad Katrīna savā šovā iekļāva numuru ar pašironisku nosaukumu God Save the Queen, kurā viņa puskaila uzstājās ar miniatūru kronīti galvā, starp striptīza cienītājiem viņa iemantoja tādu slavu, ka piepelnīšanās kļuva par pamatdarbu un Katrīna droši varēja pamest savu dienas darbu - Barclays bankas analītiķa amatu.

Neraugoties uz to, ka karaliskā ģimene nekādus komentārus par Dārlingas uzvedību nav sniegusi, daudzi briti uzskata, ka viņa tomēr esot nedaudz pabojājusi tautā mīlētās Kembridžas hercogienes reputāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!