Prestižais Vumbldonas tenisa turnīrs pamazām uzņem apgriezienus, un tā otrajā dienā pasākumu ar savu klātbūtni pagodinājusi kāda ļoti īpaša viešņa – Lielbritānijas prinča Viljama laulātā draudzene Kembridžas hercogiene Katrīna.

Otrdien, 2. jūlijā, Katrīna, kura pirms dažiem gadiem kļuva par turnīra patronesi, šo pienākumu pārņemot no karalienes Elizabetes II, ar savu klātbūtni pagodinājusi vairākus mačus. Jāatzīmē, ka Latvijas sportisti šajā dienā kortos neizgāja.

Tiek vēstīts, ka hercogiene devusies atbalstīt britu tenisa zvaigzni Herieti Dārtu. Turklāt Katrīna savas tautietes maču pret amerikānieti Kristīnu Makheilu vērojusi no tribīnēm.

Noskatījusies Dārtas un Makheilas mača pirmo setu, hercogiene pametusi 14. kortu, kurā abas sportistes mērojās spēkiem, un devās uz karalisko ložu, lai sekotu līdzi Rodžera Federera un Loida Harisa cīņai.

Kā ziņo britu mediji, Vimbldonas turnīrs nav iedomājams bez karaliskās ģimenes klātbūtnes, un paredzams, ka arī turpmākajās dienās pasākumu apmeklēs kāds no karaļnama pārstāvjiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!