Foto: Publicitātes foto

Interesantu pieredzi guvušas Rīgas naktskluba "Coyote Fly" meitenes – viņas viesojušās ugunsdzēsēju depo Hanzas ielā Rīgā, lai uzzinātu par glābēju ikdienu un kā viņi pavada savu darba dienu.

Regulārie kluba apmeklētāji ir pamanījuši, ka katru nakti bārmenes un viesmīles iejūtas dažādos tēlos – vienu dienu viņas ir FBI specaģentes, citu ballīšu ugunsdzēsējas, nākamajā brīdī jau uzpucētas dāmas melnās kleitās.

Kā skaidro "Coyote Fly" pārstāvji, tieši jaunais tērpu koncepts pamudināja meitenes doties ciemos pie ugunsdzēsējiem glābējiem un noskaidrot, ar ko ugunsdzēsēji glābēji atšķiras no ballīšu ugunsdzēsējām.

"Puiši meitenes sagaidīja ļoti draudzīgi un bija priecīgi izrādīt depo. Pirmais pārsteigums meitenes sagaidīja uzreiz – atklājās, ka Rīgā ir vien divi depo ar stieni, pa kuru visas filmās šļūc ugunsdzēsēji, un Hanzas ielas depo nebija viens no tiem. Tā nu "koijotienes" pie stieņa netika, taču daudz nebēdāja un paspēlējās ar lielajām šļūtenēm, sakāpa mašīnās un dejoja pie ugunsdzēsības automašīnu sirēnām," meiteņu pieredzi depo raksturo kluba pārstāvji.

Tāpat meitenes uzzinājušas ļoti daudz par grūto ugunsdzēsēju glābēju darbu, viņu ikdienu un savstarpējām attiecībām – tā kā kopā sanāk piedzīvot daudz, puiši piekrīt, ka kolēģi ir ne vien darba biedri, bet arī labi draugi un otra ģimene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!