Foto: Privātais arhīvs
Stilam ir nozīme: efektīgā TV šovu zvaigzne Jeļena Karadžana (bij. Petrova) savu meitiņu auklē īpaši pārdomātā vidē, proti, tā ir rozā.

Socioloģijas maģistre Jeļena, kuru TV skatītāji atceras no dalības virknē TV šovu, marta izskaņā kļuva par māmiņu – viņa laida pasaulē meitu Turcijas pilsonim Ševketam Karadžanam, ar kuru grūtniecības laikā arī apprecējās.

Kamēr bērna tēvs vēl tikai pošas apciemojumam uz Latviju, Jeļena savus teju 5000 sekotājus ik dienu priecē ar informāciju, kā mazā Stefānija Asja aug un pieņemas svarā.

Jeļenas "Instagram" konts ir gluži kā rozā pasaule – tieši šī krāsa ir viņas vismīļākā jau daudzus gadus, un arī meita aug visu toņu rozā un baltās krāsas ieskauta. Jeļena norādījusi, ka nekad mūžā nespētu uzvilkt, piemēram, zaļu blūzi vai oranžu kleitu.

Otrdien krāšņā dāma devusies pastaigā pa Jūrmalu.

Zīmīgi, ka Jeļenas māsa Jasmīna Umanovska savu "Instagram" tēlu veido līdzīgā stilstikā, proti, viņa audzina puisēnu, un Jasmīnas vide ieturēta karaliskā stilā – itin viss ir zilā vai baltā krāsā. Jasmīna ar vīru un dēlu dzīvo Zviedrijā, kur pagozējusies arī vietējā dzīvesstila presē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!