Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā Maskavā tika kronēta daiļākā meitene Krievijā. Par titula "Mis Krievija" īpašnieci kļuva 18 gadus vecā Jūlija Poļačihina (attēlā pa labi) no Čuvašijas apgabala.

"Mis Krievija" ir viens no prestižākajiem nacionālajiem skaistuma konkursiem, kuru atbalsta arī Krievijas kultūras ministrija. Šogad par titulu cīnījās 50 daiļas meitenes no visas valsts.

Kā vēsta Krievijas mediji, konkurence bija ļoti sīva. Žūrija vērtēja ne tikai meiteņu izskatu, bet arī viņu erudīciju un defilēšanas prasmes. Tāpat arī konkursantes sacentās talantu konkursā.

Jūlija izrādījās pārāka par visām citām, un viņa tika apbalvota ar skaistu kroni, kas darināts no baltā zelta un rotāts ar briljantiem, rubīniem un safīriem. Viņai arī tika piešķirta jauna automašīna un iespaidīga naudas balva. Tāpat arī meitene tikusi pie iespējas Krieviju pārstāvēt konkursos "Mis pasaule" un "Mis visums".
Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA

Jūlija pērn ar izcilību absolvējusi vidusskolu. Viņa par labām sekmēm apbalvota ar zelta medaļu. Savu nākotni viņa vēlas saistīt ar žurnālistiku. Savukārt brīvajā laikā meitene nodarbojas ar aerobiku, piestrādā par modeli un labprāt spēlē badmintonu.

Nelielu ieskat Krievijas daiļākās meitenes ikdienā iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību. Jūlijai ir "Instagram" foto blogs, kurā viņa aktīvi dokumentē savas gaitas un dalās ar īpašiem dzīves brīžiem, kas iemūžināti bildēs.

Red❤

A post shared by Yulia Polyachihina (@polyachihinayulia) on Feb 1, 2018 at 10:28pm PST

#Paris #France

A post shared by Yulia Polyachihina (@polyachihinayulia) on Nov 3, 2017 at 5:18am PDT

Eiffel Tower ❤

A post shared by Yulia Polyachihina (@polyachihinayulia) on Oct 28, 2017 at 7:14am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!