Foto: Publicitātes foto
Krievijas humorista Maksima Galikina un viņa laulātās draudzenes Allas Pugačovas dvīņi Garijs un Ļiza gandrīz droši dēvējami par kaimiņzemes slavenākajiem bērniem, un arī abu ķiparu draugu lokā netrūkst ietekmīgu ļaužu atvases.

Pugačovas un Galkina ģimenes miteklī – greznajā pilī Maskavas pievārtē – nesen notikusi bērnu ballīte, kurā pie Garija un Ļizas ciemojušies vairāki slavenu vecāku pēcnācēji. Pasākums izpelnījies plašu preses un sabiedrības uzmanību.

Lai gan žurnālistiem ieeja ballītē, protams, bija liegta, pasākuma viesi sociālajos tīklos padalījušies ar svētku fotogrāfijām.

Kā liecina viesu publicētās bildes, Pugačovas un Galkina pilī ciemojies komiķis, aktieris un mūziķis Aleksandrs Reva ar sievu Andželiku un meitu Amēliju, kā arī ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda ar atvasi Evu un citi pāra draugi.

Arī pats namatēvs Galkins padalījies ar bērnu ballītes kadriem, kuru aprakstā norādījis, ka "bērni bija laimīgi".

View this post on Instagram

Хроника вчерашнего замечательного вечера!❤️❤️❤️🤩🤩🤩В месте ,где живет любовь!!!🙏Это не просто замок,это не просто дворец,это тёплый уютный гостеприимный дом с невероятно заботливыми душевными хозяевами ,каждый раз приезжая к которым чувствуешь, как все дышит любовью и радостью !!! Спасибо,Вам дорогие моему сердцу и уже очень мною любимые Алла и Максим за эти невероятные эмоции ,которые ,как послевкусие хорошего вина всегда остаются в душе !!! Для меня это оооочень ценно!🙏#ялюблюсвоихдрузей #аллапугачева #максимгалкин #александрревва #анжеликаревва #светланалобода #нателлакрапивина #игорьгуляев #igorgulyaev

A post shared by IGOR GULYAEV OFFICIAL (@igorgulyaevofficial) on Jun 24, 2019 at 6:14am PDT

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Jun 24, 2019 at 3:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!