Foto: F64

Aizvadītajā nedēļā Jūrmalā notikušajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis ik vakaru Dzintaru koncertzālē bija sastopama Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā), kura pārliecinoši demonstrēja savu stila izjūtu.

Jau ierasts, ka Jaunajā vilnī Vaikule ne tikai kāpj uz skatuves, lai priecētu skatītājus ar savām dziesmām, bet arī darbojas jauno izpildītāju konkursa žūrijā, un šis gads nebija izņēmums.

Vakaros, kad dziedātājai bija jāuzstājas, viņa Dzintaru koncertzālē ieradās īpaši sapucējusies, bet arī dienās, kad viņas pienākums bija tikai vērtēt 16 jaunos censoņus, Vaikule sanākušos priecēja ar rūpīgi pārdomātu stilu.

Vislielākās ovācijas Vaikule izpelnījās svētdienas vakarā, kad šovbiznesa zvaigznes sabrauca uz Jaunā viļņa noslēguma koncertu - viņa uz pasākumu ieradās pie sava kabrioleta stūres, bet blakus dziedātājai sēdēja viņas senais draugs, Krievijas dziedātājs Boriss Moisejevs.

Tiesa, pati Laima pēc festivāla noslēguma Jaunajam vilnim un sabraukušo mākslinieku ārišķībām veltījusi visnotaļ skarbu komentāru.

"Jaunais vilnis ir populāru mākslinieku pulcēšanās, kur katrs ir aizņemts pats ar sevi un to, kā izskatās. Tur ne par ko citu ne runā, ne domā. Kādu kostīmu izvēlēties? Kuri auskari labāk izskatīsies televizorā? Jaunais vilnis ir godkāres laiks," savā blogā īsi pēc festivāla noslēguma rakstījusi Vaikule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!