Foto: DELFI

Svētdien, 19. maijā, elegantajā Studio 69 koncertzālē notiks vērienīgs un krāšņs sporta pasākums – ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un jaunizveidotajā disciplīnā mens physique.

Pasākuma pērle, kā jau ierasts, būs IFBB Latvija Fitnesa projekta bikini kategorija, kurā 18 meitenes sacentīsies par titulu Miss Bikini Fitness.

Martā tika atlasītas meitenes, kuras uzsāka treniņu programmu deviņu nedēļu garumā. Dāmām tika izstrādāta sporta speciālistu uztura diēta, viņas apguva defilē prasmes un realizēja īpašu treniņu programmu, lai sasniegtu maksimālu rezultātu.

Kā stāsta pasākuma organizatore Kristīne Vederņikova, jaunās sievietes gaida grūts uzdevums, jo viņas nav profesionālas sportistes, un tikai deviņu nedēļu garumā viņām bija jāapgūst visi pamati, lai pēc iespējas labāk sevi varētu prezentēt savu ķermeni.

19. maijā meitenes pirmo reizi kāps uz lielās skatuves, lai sevi nodemonstrētu sporta sacensībās. Tuvojoties lielajam notikumam, daiļavām ir pašūti peldkostīmi, un viņas dosies uz salonu sapucēties, lai pēc tam žūrijai parādītu, ko viņas ir apguvušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!