Foto: Publicitātes attēli
Ar klātienes apbalvošanas ceremoniju 9. jūlijā pasniegtas 15. Radošās izcilības festivāla "ADWARDS" balvas.

Pavisam konkursam tika iesniegti 253 darbi, visvairāk – kategorijā "Drukas māksla un dizains", un kopumā piešķirtas 15 zelta godalgas 28 disciplīnās. "Grand Prix" šoreiz izpalicis, bet dubults zelts ar žūrijas mīlestības apliecinājumiem piešķirts kampaņai "Esi mūsu Soross" (Alise Zariņa, Dana Jurkjāne, klients – "Satori"). Titulu "Gada aģentūra" ieguva aģentūra "McCANN Riga".

Ar visu kategoriju uzvarētājiem var iepazīties šeit.

"Radošie ir izdzīvojuši! Kaut arī pagājušogad, pasniedzot balvas, mums šķita, ka esam tikuši galā ar īstu šķēršļu joslu, viss gads turpinājumā izrādījās viens vienīgs milzīgs izaicinājums. Vienlaikus jaunā realitāte pavēra jaunas iespējas radošumam, un šogad ar gandarījumu vērojam šo darbu augļus. Priecājamies, ka šogad atkal bija iespējama apbalvošanas ceremonija klātienē, un ceram, ka nākamais gads radošajiem būs vieglāks laiks, kas ļaus domām lidot un idejām plaukt," stāsta savulaik Ērika Stendzenieka nodibinātā "Latvian Art Directors Club" direktore Žanete Eglīte.

Pēc balvu pasniegšanas reklāmisti pulcējās uz saviesīgu iedzeršanu un papļāpāšanu turpat pie Latvijas Mākslas akadēmijas, kur noritēja pati ceremonija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!