Foto: DELFI
Šoruden grāmatnīcās nonācis pašmāju erotisko dižpārdokļu autores Karīnas Račko jaunākais romāns "Sasietā", un par godu šim īpašajam notikumam pirmdienas, 7. oktobra, vakarā restorānā "Paviljons Ziedoņdārzs" notika svinības.

Pasākumā kuplā skaitā bija sanākuši Račko daiļrades cienītāji, kā arī rakstnieces draugi un tuvi cilvēki.

Vakara vadīšana bija uzticēta Aivim Ceriņam, un viesiem bija sarūpēts arī īpašs pārsteigums – jutekliska deja šarmantas daiļavas izpildījumā.

Pasākuma gaitā bija iespējams ne tikai pārmīt pāris vārdus ar pašu Račko, bet arī tikt pie viņas parakstīta grāmatas eksemplāra.

Jau vēstīts, ka Račko jauno romānu uzskata par savu emocionāli smalkāko un skarbāko darbu.

Stāsta galvenā varone Denīze ir veiksmīga psiholoģe, kura kopā ar labākajām draudzenēm pošas atzīmēt vecmeitu ballīti, taču svinībās nākas stāties pretī pagātnei – vīrietim, kurš reiz salauzis viņas sirdi. Rētas joprojām nav sadzijušas, no jauna uzjundī mežonīga kaisle, un Denīzei, pienākuma apziņas, ilgu un mīlestības pavedienu sasietai, jāpieņem sarežģīts lēmums.

Račko jaunais romāns jau pirmajā nedēļā pēc nonākšanas grāmatnīcu plauktos guvis iespaidīgus, Latvijas mērogam neraksturīgus panākumus – apkopotā statistika liecina, ka pirmie 6000 eksemplāri drīz būs izpārdoti, tādēļ tiek drukāta otrā tirāža

Atgādinām, ka zobārste Karīna Račko ir viena no populārākajām Latvijas jaunajām rakstniecēm, kuras iepriekšējie romāni – "Saplēstās mežģīnes", "Debesis pelnos" un "Samaitātā" – tikuši pārdoti vairāk nekā 30 tūkstošos eksemplāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!