Foto: Privātais arhīvs
Pavasara iestāšanos mēdz salīdzināt ar jauna gada atnākšanu – ļaudis atkal steidz meklēt sporta tērpus un apņemties dzīvot veselīgi, lai gaidāmajā bikini sezonā izskatītos perfekti. Gatavot augumu peldkostīmam masveidā uzsāk arī Latvijas slavenības.

Marta beigas un aprīļa sākums fitnesa lauciņā tiek dēvēts par otro jauno gadu. Ļaudis, kas ziemas mēnešos vēl varēja atrunāties ar nogurumu tumšajos vakaros un to, ka zem džemperu kārtām tāpat neko neredz, nu saprot, ka pēdējais laiks atbrīvoties no ziemā uzēstajiem tauciņiem.

Ielās masveidā parādās skrējēji, bet sporta klubi atkal ir pārpildīti. Pat sociālajos tīklos vairs nevar aizmirsties, jo Instagram un Facebook pārņem attēli no fitnesa zālēm un ziņas par draugu šorīt noskrietajām distancēm.

Latvijas mūziķi, aktieri, sabiedrības dāmas un citi atpazīstami tēli šajā dažiem tik grūtajā laikā darbojas kā īsti iedvesmotāji. Slavenības savos sociālo tīklu profilos atrādās sporta tērpos un pēc nodarbībām, iedvesmojot arī savus fanus atkal izkustēties.

Smukā stiliste Zane Pertnika-Gromova un tusētāju uzkurinātāja Seksīgā Lee, dziedātāja Jenny May, hiphoperis Gacho un daudzi citi atrādās dodoties vingrot, dziedātājas Agnese Rakovska un Liene Greifāne sevi iedvesmo ar jauniem sporta tērpiem, bet mūziķis Intars Busulis lepojas ar skrējienu pa Maskavu.

Dziedātājs Sandis Kiops lepojas ar muskuļiem un izmanto katru brīvo brīdi sportam, bet Aleksandra Kurusova atrādās deju nometnē.

Protams, par īpašu iedvesmas devu parūpējušies Latvijas zināmākie treneri, kuri pavasarī savos sociālajos tīklos publicē īpaši daudzus iedvesmojošus attēlus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!