Foto: DELFI
Trešdienas, 24. aprīļa, pēcpusdienā liela rosība norisinājās tirdzniecības centrā "Spice" – tur tika atklāts hiphopa mākslinieka Ozola "pop-up veikaliņš "Stils", kas pie informācijas centra darbosies līdz pat 6. maijam.

Pasākumā bija sanācis kupls ļaužu pūlis – gan repera fani un atbalstītāji, gan domubiedri, kolēģi un draugi.

Ozols pasākuma viesus priecēja ar kompozīcijām no sava jaunā albuma "Neona pilsēta". Savukārt pasākuma kulminācijā tika atklāta glezna – albuma vāks, kas veidots no 82 tūkstošiem Lego klucīšu.

"Jau otro reizi esam realizējuši apģērbu un aksesuāru līniju "Stils", kas šoreiz saistīta ar manu jaunāko studiju albumu "Neona pilsēta". Aicinu visus nākt ciemos uz tirdzniecības centru "Spice" un līdz pat 6. maijam apmeklēt kompakto pop-up veikalu, kura piedāvājumā ir pieejama apģērbu kolekcija, kas atspoguļo dažādas ilustrācijas, kas tapušas, iedvesmojoties no patiesiem manas dzīves notikumiem. Tā, piemēram, krekls ar nosaukumu "Pirmais lēciens" balstīts uz pērnā gada vasarā Grīziņkalnā pieredzētā "Ghetto Games" "Štuka par bazaru".

Ir virkne cilvēku, kas palīdzējuši gan ideju radīšanā, gan to realizācijā: @hellosorryno ("Instagram"), @91kultures ("Instagram"), Dree, Vour, Lazy Bra, Tron. Kolekcijā atradīsiet gan turpinājumu iesāktajai tēmai "Stils", "Vai viegli jaunam būt", "Rīga '86", "Neona pilsēta", gan arī tādus jaunumus kā "Zapte", tajā atspoguļojas arī nesen izveidotā sadarbība ar jauno lokālo zīmolu "MEERCE". Pašlaik kopā ar saviem domubiedriem ļoti cītīgi gatavojamies savam jubilejas koncertam, kas norisināsies 6. jūlijā Siguldas Pilsdrupu estrādē," stāsta Ozols.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!