Foto: Privātais arhīvs

Šo vasaru daudzas Latvijas zvaigznes izmanto ceļojumiem. Viņu vidū ir arī skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate un uzņēmēja Marika Ģederte (abas attēlā). Dāmas kopā ar otrajām pusītēm devušās gleznainā ceļojumā pa Itāliju.

Uz saulaino zemi jautrā kompānija devās uzreiz pēc Jāņiem. Tā kā abas dāmas allaž bijušas ļoti atvērtas komunikācijā ar faniem, arī šī brauciena iespaidi netiek slēpti – Lindenbletes un Ģedertes "Instagram" un "Facebook" blogos var sekot līdzi lēdiju piedzīvojumiem Itālijā caur skaistām bildēm no notikuma vietas.

Kā atklāj saulainās bildes, kompānija izbaudījusi visu labāko no Itālijas piedāvātā. Staigāts pa mazām kalnu pilsētiņu ieliņām, mājīgos krodziņos nogaršoti vietējie gardumi, dzerta kafija šikās jahtu piestātnēs, meditēts saulrietā uz kalnu ainavas fona, redzēti fantastiski krāsaini kalnu ciematiņi, samīļoti baloži un piemērītas maskas Venēcijā un, protams, šopings, kas itāļu grezni iekārtotajos veikalos ir bauda arī acīm.

Kā ceļojuma izskaņā paziņojusi Ģederte, brauciens uz saulaino zemi bijis īsta pasaka. "Mans vasaras skaistākais ceļojums," spriež uzņēmēja, papildinot iespaidu ar satriecošām bildēm, kas noteikti iedvesmos vēl kādu līdzīgam piedzīvojumam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!