Foto: Vida Press
Augusta sākumā pārdošanā nonākuši amerikāņu aktiera, seriāla "Draugi" ("Friends") zvaigznes Metjū Perija greznie apartamenti – gandrīz 864 kvadrātmetru plašs penthauss Losandželosā.

Izdevums "Business Insider" vēsta, ka krāšņie apartamenti tiek pārdoti par 35 miljoniem ASV dolāru. Perija penthauss ir šobrīd visdārgākais pārdošanā esošais dzīvoklis Losandželosā.

Aktieris penthausu pirms diviem gadiem iegādājies par 20 miljoniem ASV dolāru. Apartamentos kopš tā brīža norisinājušies plaši renovācijas un labiekārtošanas darbi – nākamais īpašnieks ieies teju svaigā dzīvoklī bez jebkādām lietošanas pazīmēm.

Dzīvoklis, kas tiek dēvēts par savrupnamu debesīs, atrodas 42. stāvu debesskrāpja 40. stāvā Holivudas zvaigžņu un slavenību iecienītajā "Century City" rajonā, un penthauss ieturēts labākajās luksusa dzīvesveida piekritēju tradīcijās.

Apartamentos ir četras guļamistabas, astoņas vannasistabas, kinozāle, kā arī četras terases, no kurām paveras skaists skats uz vairākām debespusēm.

Kā vēsta mediji, no dzīvokļa iespējams redzēt gan izdaudzināto Holivudas zīmi, gan arī Klusā okeāna piekrasti un Losandželosas pilsētas ainavu.

Uz vienas no terasēm izveidota arī idilliska atpūtas zona ar kamīnu.

Debesskrāpja iedzīvotājiem ir pieejams arī baseins un sporta zāle, vīna pagrabs, kā arī katram savs neliels jumta terases dārziņš un koplietošanas botāniskais dārzs ar pastaigu taciņām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!