Foto: Vida Press
Brazīliešu izcelsmes plastiskās ķirurģijas upuris Rodrigo Alvess, kurš nereti arī tiek dēvēts par pasaulē slavenāko "dzīvo Kenu", nesen tika pie neticami slaida vidukļa – viņam tika izoperētas četras ribas.

34 gadus vecā vīrieša daudz cietušais ķermenis kārtējās mocības piedzīvoja aizvadītajā nedēļā, kad kādā klīnikā Alvesam tika izņemtas četras ribas, jo vīrietis ļoti kāroja tikt pie slaida vidukļa, lai varētu atkal iespīlēties maza izmēra džemperīšos. Tajā pašā laikā viņš nebija gatavs sportot vai ieturēt diētu, tāpēc tika pieņemts lēmums gulties zem skalpeļa un iegūt šmaugu vidukli mākslīgi.

Lai gan ārsti ir brīdinājuši Alvesu, ka ribu izņemšana var kaitēt viņa iekšējiem orgāniem, jo īpaši plaušām, viņš par to lieki nesatraucas. Tā vietā vīrietis lepni dižojas ar savu smuidro augumiņu.

Tabloīdos publicēta bilžu sērija, kurā iespējams novērtēt, kā Alvesa neticami slaidais viduklis izskatās septiņas dienas pēc operācijas. Jāatzīmē, ka vīrietim tagad kādu laiku nāksies valkāt korseti, bet tas noteikti ir tā vērts – kā vēsta mediji, viņa vidukļa apkārtmērs sarucis līdz 50 centimetriem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!