Foto: Vida Press/Kensington Palace/PA Wire
Vienmēr, ka sabiedrībā parādās mazais britu princis Džordžs (attēlā pa labi), mediju sajūsma ir garantēta. Milzīgu popularitāti izpelnījušies jaunākie puisēna foto, kuros iemūžināts, kā viņš, tērpies pidžamā, saticis ASV prezidentu Baraku Obamu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka aizvadītās nedēļas izskaņā Obama kopā ar sievu Mišelu viesojušies Kensingtonas pilī. ASV pirmais pāris apraudzījis britu princi Viljamu un Kembridžas hercogieni Katrīnu.

ASV prezidentam roku paspiedis arī Keitas un Viljama pirmdzimtais bērns – mazais princis Džordžs, kurš jūlijā svinēs savu trešo jubileju. Viņam atkal izdevies visus apburt un kļūt par karaliskās ģimenes apspriestāko pārstāvi.

Satiekot Obamu, Džordžs izskatījies kā īsts aristokrāts – viņš bija tērpies pidžamā, čībās un peldmētelī. Puisēns paspiedis roku ASV vadītājam un papozējis uz rotaļu zirdziņa.

Fotogrāfs mazā prinča un ASV prezidenta tikšanos iemūžinājis trīs unikālos momentuzņēmumos, kas sajūsminājuši visu pasauli. Britu laikraksti vēsta, ka drēbītes, kurās Džordžs gozējies tikšanās laikā, zibenīgi izpirktas un pazudušas no veikalu plauktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!