Foto: Vida Press
Šīs nedēļas sākumā Meksikas galvaspilsētā Mehiko aizvadīts pirmais starptautiskais dibenu skaistumkonkurss "Miss BumBum World", un uzvaras laurus tajā plūkusi 29 gadus vecā Brazīlijas pārstāve Sjūzija Kortesa.

Ārzemju mediji vēsta, ka konkursā par pasaulē daiļākā dupša titulu sacentušās dāmas no ASV, Brazīlijas, Kanādas un Austrālijas. Tāpat arī konkursā pārstāvētas vairākas Eiropas valstis – Lielbritānija, Spānija, Francija, Vācija un Portugāle.

Finālistes savus vizuālos dotumus žūrijai izrādījušas niecīgos bikini, un sīvā konkurencē par pasaulē pievilcīgākā dibena īpašnieci atzīta jau iepriekš minētā Sjūzija.

Uzvarētāja balvā saņēmusi prāvu naudas summu, kā arī iespēju pozēt fotosesijā žurnālam un sadarbības līgumus ar dažādām reklāmas aģentūrām.

Tiek vēstīts, ka, lai gan konkursā tika plaši pārstāvētas dažādas valstis, vairums dalībnieču tomēr bijušas brazīliešu izcelsmes.

Līdzīgs konkurss pirms tam ik gadu norisinājās Brazīlijā, un šis ir pirmais gads, kad dibenu dailes sacīkstes notikušas starptautiskā līmenī.

Jāatzīmē, ka konkursa uzvarētāja Sjūzija savulaik jau ieguvusi savam dibenam titulu – 2015. gadā viņas dupsis tika atzīts par skaistāko visā plašajā Brazīlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!