Foto: Vida Press

ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija Trampa tiek uzskatīta par vienu no visu laiku elegantākajām Amerikas pirmajām lēdijām, un sava vīra prezidentūras laikā viņa modes kritiķiem reti likusi vilties. Arī šonedēļ viņa attaisnojusi "stila policistu" cerības.

Londonā šonedēļ uz NATO samitu sabraukuši līderi no visas pasaules. Kamēr daļa plašsaziņas līdzekļu seko līdzi ietekmīgo politiķu gaitām, modes un dzīvesstila izdevumi naski apspriež Trampa kundzes izvēlēto apģērbu, un ziņu virsraksti liecina – viņa atkal trāpījusi desminiekā.

Trampu pāris otrdien saticies ar vairākiem svarīgiem ļaudīm, tostarp arī Lielbitānijas karalieni Elizabeti II, princi Čārlzu un viņa laulāto draudzeni Kornvolas hercogieni Kamillu.

Tiek vēstīts, ka prezidenta kundze jau atkal bija piedomājusi pie tā, lai viņa uz citu fona izceltos un būtu pamanāma. Melānija oficiālajās gaitās Londonā bija devusies koši dzeltenā mētelī un violetās augstpapēžu laiviņās.

Ārzemju mediji Melāniju salīdzinājuši ar krāšņu ziedu, un vairāki aptaujātie modes lietpratēji īpaši uzslavējuši Trampa kundzes drosmi nebaidīties izcelties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!