Foto: EPA/Scanpix/LETA

Šajā nedēļas nogalē izskanēs prestižais Kannu kinofestivāls, kurā šogad dedzīgi apspriestu un raibu notikumu nav trūcis. Par sevi runāt licis arī kāds kundziņš gados, kurš uz sarkanā paklāja negaidīti nometies uz viena ceļa un bildinājis savu efektīgo pavadoni.

Kā vēsta ārzemju mediji, bildinājums ceturtdien noticis pirms franču filmas "Mektoub, My love: Intermezzo" pirmizrādes. Kolorītais pārītis, protams, piesaistījis preses fotogrāfu uzmanību, un bildinājuma momentuzņēmumi strauji izplatījušies dažādu zemju medijos.

Allaž modrie britu tabloīdi ātri vien noskaidrojuši, kas ir fotogrāfijās redzamie ļaudis. "The Sun" ziņo, ka Kannu sarkano paklāju par piemērotāko vietu bildinājuma izteikšanai izraudzījies čehu izcelsmes miljonārs, vairāku naktsklubu īpašnieks Milošs Kants, kuram ir 65 gadi. Te gan jānorāda, ka atsevišķi tabloīdi minējuši, ka viņš esot divus gadus jaunāks.

Savukārt efektīgā daiļava, kura teikusi jāvārdu, ir 25 gadus vecā Portugāles modele un realitātes šova "Love on Top", kas ir portugāļu versija par populāro šovu "Vecpuisis", zvaigzne Margarita Aranja.

Turīgā kunga attiecības ar par viņu ievērojami jaunāko daiļavu plaši aprakstītas Portugāles presē un pasniegtas visai skandalozā mērcē. Tiek ziņots, ka romantiskas attiecības starp abiem esot uzplaukušas tikai šogad aprīlī, kas nozīmē, ka bildinājums izskanējis pēc aptuveni vienu mēnesi ilgas kopā būšanas.

Tāpat arī tiek ziņots, ka Milošs ar Margaritu esot iepazinies vienā no saviem naktsklubiem Šveicē. Publikācijas Portugāles presē liecina, ka miljonāra līgava tur strādājusi par dejotāju. Tagad gan viņa esot kļuvusi par kluba pārvaldnieci.

Drīz pēc iepazīšanās pāris arī uzsācis kopdzīvi miljonāra greznajā miteklī, un abi savas attiecības naski afišē arī sociālajos tīklos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!