Foto: instagram.com/pixeefox/

Zviedru izcelsmes modele un "dzīvā lelle" Piksija Foksa (attēlā), kuras viduklis ir satriecoši tievs, jo dakteri viņai izņēmuši sešas ribas, vēl nesen sūkstījās, ka plastiskās operācijas sagandējušas viņas mīlas dzīvi. Tiesa, tas daiļavu nav atturējis atkal gulties zem skalpeļa.

Piksijai šobrīd veiktas vismaz 20 plastiskās operācijas, lai viņa pēc iespējas vairāk līdzinātos savam skaistuma ideālam – multeņu varonei Jessica Rabbit jeb Džesikai Rabitai. Oktobrī viņai veikta kārtējā procedūra.

Piksija savu sociālo tīklu sekotājiem vēsta, ka viņai nesen veikta dibena palielināšanas operācija. Plastikas ķirurgi modeles dupša vaidziņos injicējuši taukus, kas atsūkti no citām viņas ķermeņa zonām.

Tāpat tauki injicēti Piksijas gurnu zonā, lai tie būtu izteiksmīgāki un vēl vairāk izceltos tievais viduklis. Tajā pašā piegājienā krietni palielinātas arī modeles lūpiņas – tās padarītas vēl sulīgākas un izteiksmīgākas.

Tiesa, kamēr norit atlabšanas periods, modele nolēmusi vairīties no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas, taču viņa saviem sociālo tīklu sekotājiem sola pavisam drīz atgriezties apritē.

Kā vēsta mediji, Piksija par dažādām plastiskajām operācijām jau iztērējusi vairāk nekā 135 tūkstošus ASV dolāru, taču viņa vēl negrasās apstāties – sieviete jau ieplānojusi vairākas jaunas skaistuma procedūras.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!