Foto: instagram.com/pixeefox/

Zviedru izcelsmes modele Piksija Foksa (attēlā) ir smagi strādājusi un pārcietusi milzu sāpes, lai viņa pēc iespējas vairāk līdzinātos lellītei. Neskaitāmo plastisko operāciju rezultātus viņa nesen atrādījusi valšķīgā fotosesijā.

Laika gaitā šobrīd 27 gadus vecajai Piksijai veiktas vairāk nekā simts dažādas skaistuma procedūras un plastiskās operācijas. Kā viena no iespaidīgākajām noteikti minama sešu ribu izņemšana – pēc šīs operācijas, kas tika veikta pirms aptuveni diviem gadiem, daiļavas viduklis kļuvis satriecoši slaids.

Tiesa, pēdējo dažu gadu laikā ievērojamas pārvērtības piedzīvojušas arī citas viņas ķermeņa daļas. Piksija uz savas ādas izmēģinājusi visu iespējamo – viņai veikta tauku atsūkšana, dibena un krūšu palielināšana, plakstiņu pacelšana, deguna iztaisnošana, austiņu pārveidošana, intīmā plastika, lūpu uzpumpēšana un daudz citu procedūru.

Lai gan daiļava savulaik atzinusies, ka daudzās plastiskās operācijas sagandējušas viņas mīlas dzīvi, valšķīgā skaistule vismaz pagaidām nav ieplānojusi atmest ar roku plastiskajām operācijām. Turklāt viņa arī apņēmusies iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā pasaulē tievākā vidukļa īpašniece.

Piksija savā ķermenī jau ieguldījusi simtiem tūkstošus eiro, un nesen viņa savus fanus iepriecinājusi ar pikantiem kadriem, kuros viņa pozē apakšveļā, tādējādi visā krāšņumā ļaujot novērtēt, ka katrs ieguldītais cents bijis tā vērts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!