Foto: Privātais arhīvs

Kamēr Latvijas iedzīvotāji tikai nesen sākuši samierināties ar Karīnas Akmens faktoru un priecājas par viņas sekotājām - jaunajām fitnesa trenerītēm - pasaulē sieviešu fitness jau sen nav nekāds jaunums. DELFI Izklaide piedāvā aplūkot pasaules skaisto un trenēto sieviešu augumus.

Internets mūsdienās čum un mudž no trenētu skaistuļu bildēm. Tā kā šīs sievietes sasniegumus labprāt izrāda bildēs, nav grūti atrast un izvēlēties kādu par tieši savu treniņu iedvesmas avotu.

Visas pasaules sieviešu tendence šobrīd ir kārtīgi uztrenēts dupsis un augšstilbi, un ārzemju fitnesa daiļavām šajā ziņā ir, ar ko lepoties. Aktuāla arī izteikta vēderprese ar labi saskatāmiem "kubiciņiem".

Kamēr Latvijā par meiteņu muskuļiem daži vēl turpina raukt degunus, pasaulē šis skaistums jau labu laiku tiek celts goda vietā. Priecīgā ziņa - fitnesa skaistules vairumā gadījumu ir ļoti atsaucīgas un neskopojas ar padomiem par uzturu un labākajiem vingrojumiem.

Atliek tikai atrast savu iedvesmotāju un sākt darbu pie saviem muskuļiem. Pasauli iedvesmo tādas meitenes kā Su Farela no Londonas, Kendisa Kīna no Floridas, Ramona Arsēnija no Bukarestes, Priscilla Perno no Tulūzas, Andrē Brazjēra, Hītera Mārša, Sāra Bekmane un vēl neskaitāmas citas muskuļotas skaistules, kuras sevī apvieno kā spēku, tā sievišķību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!