Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Ventspilī notikušajā Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka fināla koncertā pulcējās lielākā daļa šobrīd aktuālāko pašmāju dziedātāju, un, protams, par godu zīmīgajam notikumam mūziķi bija godam sapucējušies.

Antra Stafecka (attēlā) Muzikālās bankas fināla koncertam bija izvēlējusies zeltītu kleitu ar atkailinātiem pleciem. Šis tērps guva pretrunīgu vērtējumu - kamēr klātienē Stafecka saņēma daudz komplimentu, televīzijas skatītāji atzinuši, ka kleita likusi dziedātājai izskatīties apaļīgākai un vecākai par saviem gadiem.

Ar interesanta piegriezuma tērpu pasākuma priecēja Aija Andrejeva, kura ar katru gadu kļūst arvien sievišķīgāka un, šķiet, draiskās rokeru meitenītes tēlu atstājusi pagātnē. Žurnālam Privātā Dzīve dziedātāja atklājusi, ka pelēko vieglā auduma kleitu viņa iegādājusies īsi pirms Muzikālās bankas pusstundas laikā veikalā Nolo.

Elegantus tērpus saviem iznācieniem bija izvēlējusies dziedātāja Marta Ritova, kura Muzikālās bankas finālā bija iekļuvusi ar divām kompozīcijām, operdziedātāja Sonora Vaice, kuras auguma līnijas izcēla balta pieguļoša mežģīņu kleita, un citas daiļā dzimuma pārstāves.

Sociālajos tīklos pēc Muzikālās bankas koncerta enerģiski tika apspriesta muzikālās apvienības Ryga dalībnieces Ērikas Eglijas izvēle uz skatuves kāpt pieguļošā triko, tomēr to varētu attaisnot grupas kopīgais stils, kurā vienīgā daiļā dzimuma pārstāve labi iederējās.

Grupas Musiqq puiši, kā jau ierasts, bija uzcirtušies saskaņotos uzvalciņos, ventspilnieks Roberts Pētersons savu lakonisko tēlu bija atsvaidzinājis ar brīvi plandošu šallīti un cepurīti, kas gan vairs nav starp aktuālākajām modes tendencēm. 

Tapat pagātnē drusku šķiet aizkavējusies Sabīne Berezina, kura zibināja savu slaido vēderiņu. Aptaujas uzvarētājs Dons jau atkal savā garedrobē bija iekļāvis kādu latvisku akcentu - viņš ap kaklu bija apsējis prievīti.

Šogad atzinīgus vārdus izpelnījās arī Muzikālās bankas ilggadējās vadītājas Baibas Palkavnieces tērps - ja pērn viņas izvēle tika skarbi kritizēta, tad šogad Palkavniece no kļūdām bija mācījusies un izvēlējusies augumam un vecumam atbilstošu kleitu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!