Foto: F64

Aizvadītās nedēļas izskaņā Ventspilī norisinājās Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka fināls, un tagad, kad norimušas kaislības ap konkursa noslēgumu, var atskatīties uz otru svarīgāko lietu jebkurā balvu pasniegšanas ceremonijā - tērpiem.

Šogad Muzikālajā bankā dominēja izteikti sievišķīgs stils - vairākas daiļā dzimuma izpildītājas bija izvēlējušās tērpus ar mežģīņu detaļām, kas izcēla ne tikai viņu smuidros augumus, bet arī jutekliskumu un maigumu.

Par apspriestākā tērpa īpašnieci kļuva grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska. Kā vadītāja viņa uz Muzikālās bankas skatuves kāpa neparasta piegriezuma košas krāsas tērpā. Tas no malas radīja iespaidu, ka pie ekstravagantajiem tērpiem pieradušajai Agnesei šī izvēle sagādā pamatotu satraukumu, ka svešām acīm var pazibēt par daudz, tomēr viss beidzās labi.

Anonīmajos komentāros gan abu pasākuma vadītāju - Agneses un viņas skatuves partnera Jura Kaukuļa - stiliņš tika skarbi kritizēts, tomēr galvenos pārmetumus bija izpelnījies profesionālais sniegums, ne drēbītes.

Starp elegantākajām dāmām noteikti jāmin Aija Andrejeva un Māra Upmane-Holšteina, bet pretrunīgu vērtējumu izpelnījās Sabīne Berezina, kura pasākumam bija izvēlējusies koši sarkanu mežģīņu tērpu, ko neviens vien novērtēja kā pārāk "kliedzošu" un pasākuma formātam nepiemērotu.

Stiprā dzimuma pārstāvji īpašus pārsteigumus skatītājiem nebija sarūpējuši - gana ikdienišķs stils mijās ar samērīgu elegances devu, bet, par laimi, adītus vamžus un nošļukušas bikses šajā pasākumā uz skatuves nenācās redzēt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!