Foto: Publicitātes foto
10.jūnijā, sarīkojot krāšņu pikniku, "Domina Shopping" un "Maxima" ieskandināja šīs vasaras koncertu programmu.

Piecus vakarus pēc kārtas – no 15. līdz 19.jūnijam – būs iespēja baudīt klātienē koncertus uz «Dominas» A puses stāvvietas jumta, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāve Una Griškeviča.

Pasākumā varēja gan uzzināt gan par gaidāmajiem koncertiem, kuros piedalīsies dziedātāji Igo, Aija Andrejeva, mūziķis Uldis Marhilevičs, grupas "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Dzelzs Vilks", "Bermudu Divstūris", reperis Ozols un citi iemīļoti un populāri mākslinieki, gan arī baudīt muzikālus priekšnesumus un brīnišķīgu skatu uz Rīgu putnu lidojumu augstumā.

Gaidāmos koncertus ieskandināt un vienlaikus arī simboliski atzīmēt ārkārtas stāvokļa noslēgumu bija ieradušies gan spasākumu sērijas atbalstītāji – "Domina Shopping" direktore Dina Bunce un "Maxima Latvija" vadītājs Viktors Troicins, gan arī mūziķi Ainars Virga, Mārcis Judzis, Aija Vītoliņa, Aivars Hermanis.

Tāpat klāt bija "Dziļi violets", "Singapūras Satīns", "Pienvedēja Piedzīvojumi".
Viesu pulkā bija sastopamas arī sabiedrībā pazīstamas personas: modes eksperti Indra Salcēviča un Deniss Ševeļovs, stiliste un dizainere Dace Krieviņa-Bahmane ar vīru Rolandu Bahmani, influencere Jana Medova, uztura speciāliste Lizete Puga, uzņēmēja, "Andele Mandele" rīkotāja Līva Jaunozola ar vīru un meitām un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!