Foto: Vida Press

Pārdošanā nonācis nams, kurā Losandželosā savulaik dzīvoja bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, kura pērn maijā mija gredzenus ar Lielbritānijas princi Hariju un tagad dēvējama par Saseksas hercogieni Meganu. Mājas cena – 1,8 miljoni ASV dolāru.

Kā ziņo ārzemju mediji, nams atrodas visai elitārajā Henkoka parkā, kas ir daudzu bagātnieku iecienīts dzīvojamais rajons, un tajā netrūkst skaistu savrupmāju un villu.

Megana mājā savulaik dzīvojusi kopā ar savu pirmo vīru, režisoru Trevoru Engelsonu, ar kuru viņa bija precējusies no 2011. līdz 2013. gadam. Laulības laikā abi mitinājušies šajā namā. Savukārt pēc šķiršanās Megana pārvākusies uz Kanādu, Toronto.

Tiek vēstīts, ka aptuveni 210 kvadrātmetru plašajā mājā ir četras guļamistabas, kas atrodas otrajā stāvā, un trīs vannasistabas. Mājai ir atvērta tipa plānojums. Namā ir koka grīdas, plaša virtuve un liela dzīvojamā istaba.

Mākleri paredz, ka mājai, kuras pievienotā vērtība ir fakts, ka agrāk tajā dzīvojusi aktrise, kura kļuvusi par hercogieni, drīz vien parādīsies pircējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!